O NAMA

„Vilotić&Co“ je vodeća kompanija Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje, rentiranja, reparacije i servisaranja viljuškara i drugih građevinskih mašina (utovarivača, mini bagera, kombinovanih mašina, makazastih i zglobnih platformi) renomiranih proizvođača Linde, Toyota, Jungheinrich, Mitsubishi, Cat, Nissan, Manitou, Clark, Hangcha, Genie, Kramer, O&K i drugi. Kompanija je osnovana 1990. godine sa vizijom da tada pionirski porodični biznis radom, posvećenošću i razumevanjem potreba klijenata i zahteva tržišta izraste u kompaniju lidera koja svojim klijentima nudi neponovljivo iskustvo i podršku iz okvira svoje delatnosti i pouzdano partnerstvo. Danas smo ponosni na:

Naših 30 godina iskustva i uspešnog poslovanja, tim od 30 posvećenih eksperata, preko 10.000 isporučenih mašina i saradnju sa partnerima iz Nemacke, Belgije, Holandije, Italije kao i saradnju sa partnerima iz Kine. Lager od preko 200 viljuškara različitih performansi.

ISKUSTVO

30 godina uspešnog iskustva i poslovanja.

EKSPERTIZA

Tim od 30 posvećenih stručnjaka.

LAGER

Više od 200 viljuškara različitih performansi na lageru.

CILJ

Sa ciljem da potpuno i kompetentno odgovorimo na potrebe klijenata u savremenom poslovnom okruženju naša kompanija zastupa politiku kontinuiranog investiranja u unapređenje kvaliteta i obogaćivanje ponude usluga. Pored prodaje, rentiranja i servisiranja viljuškara kompanija se bavi i prodajom, zamenom i ugradnjom svih vrsta delova građevinskih mašina, punih i pumpanih guma za viljuškare, trakcionih baterija za elektro viljuškare, izradom hidrauličnih creva, prodajom specijalizovanog alata (rotatori, hvataljke za belu tehniku, hvataljke za papir, pozicioneri i slični alati), kao i uslugom transporta mašina.