VILOTIC&CO, d.o.o

Vilotić & Co“ je vodeća kompanija Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje, rentiranja, reparacije i servisiranja viljuškara i drugih građevinskih mašina (utovarivača, mini bagera, kombinovanih mašina, makazastih i zglobnih platformi) renomiranih proizvođača.   

Kompanija je osnovana 1990. godine sa vizijom da tada pionirski porodični biznis radom, posvećenošću i razumevanjem potreba klijenata i zahteva tržišta izraste u kompaniju lidera koja svojim klijentima nudi neponovljivo iskustvo i podršku iz okvira svoje delatnosti i pouzdano partnerstvo.  

Danas smo ponosni na :

– 30 godina iskustva i uspesnog poslovanja

– Tim od 40 posvecenih eksperata

– Preko 10.000 isporucenih masina

– Veliki broj zadovoljnih klijenata

– Lager od preko 200 masina 

Sa ciljem da potpuno i kompetentno odgovorimo na potrebe klijenata u savremenom poslovnom okruženju naša kompanija zastupa politiku kontinuiranog investiranja u unapređenje kvaliteta i obogaćivanje ponude usluga.

Pored prodaje, rentiranja i servisiranja viljuškara kompanija se bavi i prodajom, zamenom i ugradnjom svih vrsta delova građevinskih mašina, punih i pumpanih guma za viljuškare, trakcionih baterija za elektro viljuškare, izradom hidrauličnih creva, prodajom specijalizovanog alata (rotatori, hvataljke za belu tehniku, hvataljke za papir, pozicioneri i slični alati), kao i uslugom transporta masina tezina do 35.000 kg

Posetite nas u Obrenovcu, ul. Industrijska bb.

Budimo partneri, rastimo zajedno…